Over Ons

Sinds 1975...

Inmiddels een waar begrip in Etten-Leur: Auto Hommel.

Inmiddels een waar begrip in Etten-Leur: Auto Hommel. Ooit begonnen als kleine garage aan de Vaartkant en later de Markt in Etten-Leur. Bram Hommel stond bekend als garagehouder waarbij overal een oplossing voor werd gevonden; eerlijk, betrouwbaar en met service.

Een echte dorpsgarage die inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf waarbij service, kwaliteit en het klaarstaan voor de klanten altijd voorop staat!

Neem een kijkje
Wij werken weer met 1 team onder 1 dak: namelijk op onze Hommel locatie aan de Penningweg 1 in Etten-Leur. Een modern, vernieuwd en groot autocentrum voor verkoop en onderhoud van uw auto.

U bent van harte welkom voor de verkoop van (jong) gebruikte auto’s, onderhoud, reparaties, APK-keuring en schadeherstel van alle merken. Als merkonafhankelijk autobedrijf ontvangt u van ons altijd een objectief en deskundig advies.

Sinds 2019 zijn wij officieel Toyota Specialist. U vindt bij ons de kennis en kwaliteit van een dealer, maar met een persoonlijke benadering en een eerlijke prijs. Dus ook voor het onderhoud van uw Toyota bent u van harte welkom.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

076 - 205 9205 info@autohommel.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 076 - 205 9205

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×