Auto bandenwissel Etten-Leur

Voor een complete bandenwissel inclusief balanceren kunt u terecht bij VETOS Hommel

Al onze autobanden zijn scherp geprijsd! Tevens bieden wij de optie voor opslag van winterbanden en zomerbanden.

Wanneer het is tijd voor de bandenwissel?

Wij raden u aan om uw banden in maart/april en november te wisselen. Wij hanteren normaal gesproken 1 november tot en met 31 maart als het ‘winterbandenseizoen’.

Waarom de auto bandenwissel in Etten-Leur?

Auto bandenwissel Etten-Leur. In Nederland rijden verreweg de meeste automobilisten het hele jaar op zomerbanden. Echter is dit in de winter niet de juiste band. VETOS Merkspecialist Hommel Etten-Leur beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies.

Winter bandenwissel Etten-Leur

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseren wij, Auto Hommel winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. Kom langs in onze werkplaats in Etten-Leur. Wij helpen u graag!

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raden wij, Auto Hommel Etten-Leur zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg, met warmer weer, korter.
Wist u dat een zomerband minder slijt dan alle andere bandensoorten? Tevens zorgt het rubber dat u comfortabel kunt rijden. Bovendien maakt een zomerband aanzienlijk minder geluid dan een winterband.

Banden merken

Auto Hommel biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Etten-Leur bent u bij Hommel op de juiste plek!

Auto Hommel is VETOS Merkspecialist in Toyota en verzorgt graag de auto bandenwissel voor uw auto in Etten-Leur.

Maak nu een afspraak!

VETOS hart voor uw auto

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

076 - 205 9205 info@autohommel.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 076 - 205 9205

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×